Welkom bij Ambrosia
Vul hier je leeftijd in

Ik accepteer de nieuwe cookiewetgeving.

U moet bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met de nieuwe cookiewetgeving.

Working on inner Beauty.

In tegenstelling tot veel publicaties en vooral van groepen anti alcohol gebruikers is het drinken van wijn gezond. Inderdaad is daarbij natuurlijk wel een maximum aan het gezond gebruik van wijn verbonden. Het gemiddelde verbruik voor een vrouw is bepaald op 0.2 ltr en voor de man op 0.30 ltr.

Reeds in de oudheid werd aan wijn een geneeskrachtige werking toegekend. Intussen is wetenschappelijk bewezen dat het met mate nuttigen van wijn de gezondheid bevordert en heilzaam werkt voor hart en bloedvaten en de darmflora, verkoudheid verlicht en symptomen van stress bestrijdt.

Wijn drinken is gezondHoe u de verschillende soorten van dit heilzame druivensap ter bevordering van uw welbehagen kunt drinken, wordt in het boekje van Hans Wagner uit de doeken gedaan. Aanbevelingen voor het gebruik van de juiste wijn bij bepaalde klachten maken dit boekje ook een leerzaam handboek.

Ambrosia omarmt de bevindingen en heeft naast deze eerder genoemde heilzame werking van wijn ook andere natuurlijke ingrediënten aan wijn toegevoegd. Die biologische kruiden en lindehoning van Nederlandse imkers dragen bij aan een nog effectievere helende en beschermende werking en wordt daarmee een pleitbezorger voor een elke dag drinken van twee glazen Ambrosia wijn. Dat dit advies voor u als consument nog veel meer en bredere inzichten verschaft over de individuele kruidenwerking kunt u aantreffen in het gedeelte waarover de kruiden van Ambrosia nader wordt ingegaan. Elke gebruikt biologische kruid wordt op zijn medicinale, beschermende en smaakfunctie toegelicht.