Welkom bij Ambrosia
Vul hier je leeftijd in

Ik accepteer de nieuwe cookiewetgeving.

U moet bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met de nieuwe cookiewetgeving.

Working on inner Beauty.

Wij hebben onderzoek gedaan naar de gezonde functionaliteiten van wijn. Uit zowel internationale als nationale wetenschappelijke publicaties worden de positieve effecten van wijn drinken onderbouwd.

Uiteraard is wijn een alcoholische versnapering waar gepast gebruik een vanzelfsprekende boodschap is. Ambrosia onderschrijft natuurlijk de wettelijke richtlijnen die zijn vastgelegd en zal altijd haar verantwoordelijkheid nemen als het gaat om niet eerder te drinken dan 18+ en vooral een adviseur zijn van gematigd alcohol gebruik.

Het is echter wel overduidelijk bewezen dat gepast wijn drinken de gezondheid en levensverwachtingen op een positieve wijze ondersteunt. In de onderstaande informatie wordt zowel wetenschappelijk onderzoek geciteerd als ook rechtstreeks informatie uit het boekwerk “Wijn drinken is Gezond" van   Hans Wagner. Om u nog meer informatie over de gezonde effecten van wijn in deze site aan te bieden leek ons een beetje overdreven. Wanneer u echter nog niet overtuigt bent zijn er aan het eind van deze informatie nog een aantal links beschikbaar die u mogelijk overtuigen.

In Ambrosia Rood en Wit worden ook nog een extra verrijkingen toegevoegd door een pallet van medicinale kruiden. In het deel over de Ambrosia kruiden gaan wij dieper in op gezondheid, de medicinale- en smaakeffecten. Bij de Honingwijnen met fruit en gember gaan wij ook in op de specifieke positieve functies van deze extra waardevolle ingrediënten. Dat u met het gematigd drinken van onze Ambrosia Honingwijnen veel plezier mag beleven.