Welkom bij Ambrosia
Vul hier je leeftijd in

Ik accepteer de nieuwe cookiewetgeving.

U moet bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met de nieuwe cookiewetgeving.

Working on inner Beauty.
Gegrilde kalfsoester met zongedroogde tomatenrisotto en een jus van Ambrosia rood

Gegrilde Kalfsoester

Voor 2 personen

Ingrediënten:

 

2 kalfsoesters

2 koffiekopjes risotto

½ ui

1 blokje kippenbouillon

1 klein bakje zongedroogde tomaten

1 zakje vleesjus

100 ml Ambrosia rood

 

Bereidingswijze:

 

Snipper de halve ui en fruit deze aan met een beetje olijfolie doe de risotto erbij.

Zet dit tot 1 cm onder water en voeg een half bouillonblokje toe.

Breng dit aan de kook en zet dan het vuur laag en laat rustig onder voortdurend roeren garen.

Maak de jus zoals aangegeven en zet in een ander pannetje de Ambrosia rood op.

Laat de Ambrosia voor de helft inkoken en voeg dan de jus toe.

Gril of bak de kalfsoester in een paar minuten rosé (hangt van de grootte af)

Eet Smakelijk.

Ambrosia Kookteam