Welkom bij Ambrosia
Vul hier je leeftijd in

Ik accepteer de nieuwe cookiewetgeving.

U moet bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met de nieuwe cookiewetgeving.

Working on inner Beauty.

Kaasfondue









Ingrediënten en benodigdheden:

Fondueset

100 ml Ambrosia Honingwijn wit

200 ml kippenbouillon

400 gram Le Petite Doruvaeul/ kaas voor fondue.

2 el maïzena

150 gram broccoli

1 bos radijs

250 gram cherrytomaatjes

1 afbakbrood

 

Bereidingswijze:

Verwarm oven op 180 graden. Breng de wijn en de bouillon in een pan aan de kook. Rasp en smelt de kaas in het vocht. Roer de maïzena aan met een scheut koud water en roer dit door de kaasfondue en laat dat roerend ongeveer 2 a 3 minuten lekker warm worden.

Snijdt de broccoli in roosjes en kook die in een pan water in pakweg 3 minuten beetgaar. Giet af spoel ze koud. Goed laten uitlekken. Maak radijs schoon . Prik de broccoli, radijs en tomaat aan prikkers. Bak het brood goudbruin gaar en laat het afkoelen. Snijden en serveren met de groentestick.

Eet smakelijk

Ambrosia Kookteam