Welkom bij Ambrosia
Vul hier je leeftijd in

Ik accepteer de nieuwe cookiewetgeving.

U moet bevestigen dat u 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met de nieuwe cookiewetgeving.

Working on inner Beauty.

Sinaasappelterrine met Ambrosia Wit

Voor 8 personen

Ingrediënten:

8 sinaasappels

8 dl Ambrosia wit

2 blaadjes laurier

3 jeneverbessen

1 vanille stokje

9 blaadjes gelatine

Frambozen ija

Bereidingswijze:

Z
et  de wijn met de laurier de jeneverbessen en de vanille op het vuur en laat even trekken.

Week de gelatine in een kom met ruim water .

Wacht totdat de gelatine helemaal slap is en knijp dan het overtollige water eraf.

Voeg de gelatine toe aan de wijn en roer dit even rond ZONDER te koken

Zeef alle ingrediënten uit de wijn (er blijft alleen nog wat vanille over)

Doe een klein laagje van de wijn in en cake vorm en laat deze opstijven in de koelkast.

Schil ondertussen de sinaasappels en snijd de partjes tussen de vlies weg.

Als de wijn in de cake vorm stijf is voeg dan een laag sinaasappel partjes toe en giet hier nog wat van de wijn op, Herhaal dit totdat de terrine in mooie laagjes ij opgebouwd.

Laat vervolgens nog 3 uur opstijven in de koelkast.

Serveer met een bolletje frambozen ijs en eventueel met een toefje slagroom.

Eet Smakelijk

Ambrosia Kookteam